Jacob Storevik

Jacob Storevik ble hentet til klubben i August 2018 fra Florø og ble sett på som en fremtidig førstekeeper for klubben. Det skulle ikke ta lang tid før det ble kamp mot Walter mellom stengene og utover i 2019 sesongen så ble han vår nye førstekeeper. vi synes det var på tide og ta en prat med den blide 23 år gamle keeperen fra Naustdal.

Kallenavn: Jeg har 2 kallenavn i spillergruppen. Det ene er Jakkan som kommer fra Jacob, mens det andre er svarten, men aner ikke hvorfor.


Rolle i spillergruppa : Botsjef

Hva er det beste med Sandefjord som by: Det beste må være været, nærheten til sjøen og mange fine folk, samt at det er sentralt med flyplassen og kort vei til Oslo.

Hva gjør du når du ikke er på trening med guttane: Bruker tid på nettstudier(studerer HR og personalledelse), ser fotball og serier, er sammen med kjæresten, og går turer når det er fint vær og jeg har energi til det.

kunne du drevet med en annen idrett en fotball: Jeg liker å tro at jeg kunne gjort det bra i alpin. Står mye på ski i fotballpausen! Ellers var jeg en habil volleyballspiller da jeg var yngre, men der er det vel dårlige muligheter for å kunne leve av idretten.

Tidligere klubber: Tambarskjelvar IL (moderklubb), Florø, RBK, Levanger, Florø igjen, SF

Hvordan ser du på SF som klubb nå og hvilket inntrykk hadde du av klubben før du signerte i 2018: SF er en klubb som hører hjemme i ES og som har mange flinke folk som gjør at klubben har alle muligheter til å etablere seg i ES. Utfordringen nå blir å stabilisere økonomien og skape enda større engasjement rundt klubben noe en god sesong i ES kan være med å bidra til! Før jeg signerte var SF en klubb jeg visste veldig lite om. Det eneste jeg visste var at de var i cupfinalen i 06( jeg var der som 10 åring med pappa) og at klubben hadde rykket mye opp og ned. Jacob legger også til at klubben var en perfekt mulighet for Han den gang. Så langt ser det valget i 2018 ut til å være veldig bra.

Hvordan holdes formen som keeper når man er permitert ?
Den holdes egentlig ved like på samme måte som utespillerne. Løping og styrketrening hjemme.

Hvilken liga er drømmen og spille i: Drømmen er og spille i La Liga

Er det en keeper du så opp til når du vokste opp på Naustdal eller var det kanskje en som spiller i en annen posisjon ? Iker Casillas var det store forbildet!

Hvilket mål har spillerene satt seg for 2020 sesongen om vi kan spørre om det ? Vi har ikke satt oss ett mål som gruppe enda, men topp 10 hadde vært fint.

hvis du kunne satt en pris på deg som spiller i dag! hvor mye ville det kostet for og klubb og hente deg ? Det blir umulig for meg å si. Jeg aner ikke hva klubber betaler nå til dags.

Klubben har hatt mange gode keepere siden den ble stiftet i 98, kan du nevne tre stykker ? Her må jeg si Bugge, Austbø og Ingvar Jonsson

Til slutt så lurer vi på om det er noe du vil utfordre publikumet i Sandefjord på ? Lage enda mer liv på kampene og få med seg 2 venner ekstra på hver kamp.

Tusen takk til Jacob som har tatt seg tid til og svare på spørsmålene.

◄ Tilbake
 • Blåhval medlemmer får en fordelsavtale hos trafikkskolen med følgende rabatter:
15 % avslag på kjøretimer på førekort klasse B
15 % avslag på mopedopplæringen.

Veldig bra tilbud :)
 • Vancowill Industrial Solutions AS er en sertifisert opplæringsvirksomhet som holder opplæring innen:

Sertifisert opplæring:

Mobilkran  Lastebilkran  Traverskran  Fastmontert Hydraulisk Kran  Truck t.o.m. 10 tonn

Stortruck  Masseforflytningsmaskin

Dokumentert opplæring:

Personløfter  Fallsikring  Varme Arbeider Stillas 2-5M Stillas 5-9m Stillas over 9m

Noen kurs tilbyr vi også som E-Læring.

ØNSKER DU OPPKJØRING SE HER
 • Ny Fordelsavtale til alle blåhval medlemmer. På meny Pindsle får alle blåhval medlemmer kjøpt salatbar til kr 9.90 pr hg/99 pr kg.
 Dette tilbudet gjelder ut sesongen, men husk og fremvise blåhval kortet i kassen for å få dette tilbudet.
 • Gode priser på kampdagene, ved fremvisning av medlemskortet Blåhvalane 2017