Kristoffer Normann Hansen

Endelig er han hjemme. Gullkalven som kom til klubben fra Larvik Turn i 2010. den første kampen til Kri kom i 6-0 seieren mot Mjøndalen tilbake i 2011 hvor han fikk spille de siste 20 minuttene. I sin første periode i klubben ble det 82 kamper og 11 mål for den offensive spilleren før han ble solgt til Sarpsborg 08 og senere gikk til Ull/Kisa. Mange har i lang tid ønsket og se han igjen ta på seg den blå drakta og i 2020 får vi endelig se han herje med motstanderens forsvarsspillere.

Hvilken posisjon vil du si er din beste på banen ?
Venstre kant i en 3’er F.eks 4-3-3, eller 5-2-3-1

Etter å ha vært noen år borte fra klubben, hvordan vil du si klubben har utviklet seg siden du valgte og gå til Sarpsborg i 2016 ?

Klubben har på mange måter utviklet seg på de riktige områdene. Administrasjon og sport er noe som jeg kan se har tatt store steg. Det har kommet inn en ny trener og et nytt trener team, som gjør ting veldig annerledes, uansett hvor man spiller i Norge, vil jeg tro. Samtidig som at klubben har blitt en litt mer moderne klubb enn da jeg var der sist. Men, Sandefjord fotball er fortsatt den samme klubben, med det samme hjerte, som da jeg var her sist. Også gjenstår det å se hvordan supportere og de rundt klubben har utviklet seg. Gleder meg til å spille kamp igjen, og håper det er flere ivrige suppertere nå, enn tidligere

Du har en bror som spiller i England, hvordan ser du på mulighetene hans til og spille i Pl ?

Ja, Kornelius spiller for Southampton, og spiller kamper for U23, og er toppscorer der. Han trener både med A-lag og U23. Så får man se hva fremtiden bringer.

I din første periode i klubben ble det 11 mål på 82 kamper. Har du satt deg ett mål for antall mål denne sesongen eller målpoeng ?

For meg er ikke mål i seg selv det viktigste. Jeg ønsker å bidra til mål, assist og involveringen som leder til scoringer. Men, håper på å komme over 15 målpoeng denne sesongen, det tror jeg er realistisk.

Klubben har blitt tippet og rykke ned av nesten samtlige medier, hvordan ser du på sjansene til og overraske ?

Jeg forstår alle som tipper oss ned, ikke fordi jeg er enig, men økonomien og budsjettet til Sandefjord er lavt, og vi trenger alle i og rundt Sandefjord til å hjelpe og bidra til å få dette til å gå. Jeg og vi som spillergruppe har veldig trua på dette! Vi er en god treningsgruppe, og kan stille med et sterkt lag hvis alle holder seg skadefrie, og vi spiller en fotball som kler eliteserien bedre enn obos. Jeg har trua på at vi vil overraske

Hva var det som gjore at valgte og komme hjem nå, og var det flere klubber som ønsket deg ?

Det var andre klubber som viste interesse, som min agent har vært i kontakt med. Som fotballspiller nevner man aldri hvilke klubber som har vært interresert, men jeg valgte Sandefjord fotball fordi det var de jeg hadde mest trua på, og som jeg hadde en god følelse på. Jeg merket også at Marti var veldig interresert på at jeg skulle signere, noe som var den viktigste faktoren for at jeg signerte.

Arne Sandstø var treneren som ga deg sjansen til og debutere for klubben tilbake i 2011. Hva betydde han for din utvikling som spiller ?

Ingenting. Syntes jeg skulle spilt mye mer under den tiden, og endte med å dra på låneopphold i fram.

Hva gjør du når du ikke er på trening med guttane ?

Nå trenes det mye på egenhånd for å holde kroppen i gang. Litt fotball, litt løping, og styrke inne. Lager også mye god mat, gjør bitte litt skole, og holder kontakten med noen av gutta når vi spiller fortnite, hehe.

Beste medspiller og beste motspiller ?

Beste medspiller er vanskelig å peke ut. Jeg spilte med mange gode spillere i Sarsborg, og vil nevne Anders Trondsen, Kristoffer Zachariassen og Krepin Diatta. Også har jeg spilt U21 kamper med mange gode spillere som Martin Ødegård. Beste motspiller, da kommer det bare opp et minne da jeg spilte U21 i og mot Belgia, og Jordan Lukaku spilte back på min side. Vanskeligste backen jeg har møtt.

Har du en klubb du føler du altid gjør det godt mot ?

Elsker å spille derby’s og mot lag hvor det er mange folk på stadion. Er alltid gøy, og noe ekstra kommer frem når man møter gode motstandere og lag hvor vi er underdogs. Gleder meg til å spille mot Molde, RBK, Sarpsborg, Mjøndalen, Odd, Vålerenga og Brann. Gleder meg egentlig til å møte alle lagene i Eliteserien

Er det noe du vil utfordre publikum på i 2020 ?

I år er det ekstra viktig at folk stiller opp! Vi er i eliteserien, og det er ekstremt viktig for Sandefjord og Vestfold å ha et lag i øverste divisjon i Norge. Suppertere er ekstremt viktig for oss som spillere og for Sandefjord som klubb. Vi er helt avhengig at folk kommer å på kamper og støtter oss, og jeg håper så inderlig at folk kommer! Håper Sandefjordfolket støtter klubben i denne vanskelige perioden vi er i nå, og gjør noe ekstra i år. Kom på kamp! - også håper jeg og tror at Sandefjord vil overraske og at det er kult å være på stadion i år! Vi har også en fiktiv kamp som jeg håper folk bidrar til å sette ny publikumsrekord! Også håper jeg at vi igjen setter publikumsrekord når serien sparkes igang

 

Takk til Kri for en hyggelig prat og lykke til når sesongen kommer igang 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

◄ Tilbake
 • Blåhval medlemmer får en fordelsavtale hos trafikkskolen med følgende rabatter:
15 % avslag på kjøretimer på førekort klasse B
15 % avslag på mopedopplæringen.

Veldig bra tilbud :)
 • Vancowill Industrial Solutions AS er en sertifisert opplæringsvirksomhet som holder opplæring innen:

Sertifisert opplæring:

Mobilkran  Lastebilkran  Traverskran  Fastmontert Hydraulisk Kran  Truck t.o.m. 10 tonn

Stortruck  Masseforflytningsmaskin

Dokumentert opplæring:

Personløfter  Fallsikring  Varme Arbeider Stillas 2-5M Stillas 5-9m Stillas over 9m

Noen kurs tilbyr vi også som E-Læring.

ØNSKER DU OPPKJØRING SE HER
 • Ny Fordelsavtale til alle blåhval medlemmer. På meny Pindsle får alle blåhval medlemmer kjøpt salatbar til kr 9.90 pr hg/99 pr kg.
 Dette tilbudet gjelder ut sesongen, men husk og fremvise blåhval kortet i kassen for å få dette tilbudet.
 • Gode priser på kampdagene, ved fremvisning av medlemskortet Blåhvalane 2017