SOGNDAL-SF 4.JUNI KL 18

Sommertur 2017 Blåhvalane legger i år sommerturen til vakre Sogn og Fjordane og Fosshaugane Campus! Det er satt opp buss (m/toalett) som frakter oss tur/retur samme dag, med avgang 07:00 fra James Clark. Bussen stopper også på Komplett Arena og Sem om noen ønsker å gå på der. På vei til Sogndal blir det flere stopp for å strekke på beina, før vi ankommer Sogndal i god tid til både et stopp på "Saftkokaradn"s stampub "Lægreidspuben", og så klart den svært viktige kampen mot Sogndal på Fosshaugane.

På turen opp kan vi love topp stemning med quiz, tippekonk, og god musikk. Mens vi på veien ned forhåpentligvis kan feire seieren i visshet om at det er fri dagen etter (pinse). Selv om vi er hjemme ganske sent (ca. i 2-3-tiden), så er det ingen problemer med litt søvn før vi kommer til Vestfold igjen, for bussen har gode seter, og det pleier å være ganske stille og rolig de siste timene av en slik flott tur.

Turen over fjellet byr også på fantastisk natur, men det er vel kanskje ikke utsikten man drar på supportertur for... Uansett ønsker vi alle sammen hjertlig velkommen med på Blåhvalanes sommertur 2017.

Avreise:
4. juni 07:00 fra James Clark

Pris:
600,- for medlemmer av Blåhvalane
800,- for ikkemedlemmer

INKLUDERT KAMPBILLETT 

 

Påmeldingsfrist: 1.juni

 

 

 
◄ Tilbake
  • Ny Fordelsavtale til alle blåhval medlemmer. På meny Pindsle får alle blåhval medlemmer kjøpt salatbar til kr 9.90 pr hg/99 pr kg.
 Dette tilbudet gjelder ut sesongen, men husk og fremvise blåhval kortet i kassen for å få dette tilbudet.
  • Gode priser på kampdagene, ved fremvisning av medlemskortet Blåhvalane 2017
  • Logo Fatland