En stor takk fra lederen


Publisert

En takk til alle bidragsytere.

Takk til alle dere SF-supportere som har møtt opp på stadion i år og en stor takk til alle dere som har møtt opp på Blå sone.
Takket være dere har vi utviklet supporterkulturen stort i årets sesong. Ikke bare lydmessig, men også på områdene rundt tifo. Flere store bannere har blitt laget av en liten gruppe dedikerte supportere som bruker store deler av fritiden sin på å lage disse bannerene, men også her er det utvikling og flere blir med på å hjelpe til. Takk også til spillerne som igjen har gjort «ekspertenes» tips til skamme for at vi skal spille i Eliteserien for femte året på rad i 2024. 

Supporterkulturen kommer det til å jobbes med videre og vi ønsker selvfølgelig å bli enda større. Har dere lyst til å stå med oss, så er det bare å komme bort, man trenger ikke å være medlem av Blåhvalane for å kunne stå på feltet.

Takk til administrasjonen i klubben som har vært åpne for samtaler og utvikling av både klubb og supporterklubb, takk til stadioneiere som ga oss tillatelse til å fjerne seter og male feltet, takk til sponsorene som er med på å gi Vestfold eliteseriespill. Takk til SF-Podden og Sandefjords Blad for å gi oss enda mer å diskutere mellom kampene.

Og til slutt takk til Småhvalane. Takk for at dere er med på å skape liv på tribunen, takk for at dere gang etter gang velger å komme på stadion for å heie på Guttane. Flere av dere vet jeg har valgt bort det å kunne dra i bursdager til venner eller familie for å kunne være på stadion og bruke alle kreftene dere har på å heie Guttane frem til nye poeng. Det er dere som er de fremtidige syngende supportere som kommer til å bruke alle helger man har fri, alle kvelder og pauser man har mulighet til å planlegge, jobbe med å utføre jobben med å enten lage sanger, lage tifo  eller andre saker som har med supporterkulturen i byen å gjøre.

Takk.

Marius Lie leder SFSK Blåhvalane.

Løsninger for internett er levert av