Informasjon rundt Odd-kampen


Publisert

På søndag går toget til Skien med 100 SF-supportere. Dette gleder vi oss til og håper at alle andre også gjør det. I forbindelse med togturen følger det litt info under.

• Sandefjord pizza åpner klokka 12. Der håper vi at så mange som mulig vil møtes og samles før kamp, også dere som ikke skal være med på togturen. Det er ikke organisert noen pub i Skien.
• Toget går klokka 14.18 nedover til Skien. Planen er å gå i tog fra stasjonen til stadion. Her oppfordrer vi dere som drar på egenhånd om også å være med på gåturen til stadion. Jo flere vi er jo bedre er det.

Planen for toget til stadion er at Småhvalane går først og resten bak dem. Det kommer til å bli litt blussing litt lenger bak i toget. Toget kommer til å ledes enten av politi eller vakter, dette både av hensyn til sikkerhet siden vi er bortesupportere som skal vandre gjennom gatene på Falkum og at de leder oss riktig på den ruta vi skal gå. 
Når vi kommer til stadion har vi fått tillatelse fra Odd til å gå inn på bortefeltet med en gang, sånn at vi slipper å vente til klokka blir 16 og klumpe oss sammen på utsida.

Når kampen er over og vi forhåpenligvis står igjen med tre poeng, så går vi samme vei tilbake til togstasjonen og tar toget hjem klokka 20.09.

Dette kommer til å bli en bra tur med god stemning, og vi håper at så mange av dere kler dere i blått.

Billetter kjøpes her: https://ticketco.events/no/nb/m/events/315332/seating_arrangement/?item_type_id=15186843&fbclid=IwAR21K1VUbDvJf7Yx8MRL42zqqzklgvNsdOKilGvKocIk0086bwpfLlBDuhc

Vi sees!

Løsninger for internett er levert av