Ingen buss til Sarpsborg


Publisert

Vi oppfordrer alle til å dra og støtte laget likevel.

Vi har i det siste prøvd å finne et busselskap som kan kjøre oss til en akseptabel pris, men alle har vært langt dyrere enn det vi kan si ja til. Derfor blir det ingen offisiell Blåhval-tur over fjorden i år heller.

Men vi oppfordrer alle til å dra til Sarpsborg søndag 2. juli likevel, for Guttane fortjener all støtte de kan få!

Transportmuligheter finnes det flere av:

Bastøferja koster, kjører man flere i samme bil kan man spleise på utgiftene og de blir lave for alle. Kan man samkjøre så blir det også litt tur og stemning ut av det likevel.

Ellers er kollektivtransport også mulig. Siden det er en søndag kan man parkere gratis på Horten havn like ved ferjekaia. Å være fotgjenger er gratis på båten.
Fra kaia i Moss er det ikke så langt å gå til jernbanestasjonen hvor man kan ta tog, det koster 151 kroner én vei til Sarpsborg. Siste avgang før kampstart er klokka 14:44 fra Moss med ankomst i Sarpsborg klokka 15:24. Det tar cirka 18-20 minutter å gå til stadion.
Fra Sarpsborg til Moss går det første toget etter kampslutt allerede klokka 19:24, så da har man rundt 30 minutter fra kampslutt til avgang.

Det er også mulig å ta vanlig rutebuss fra Moss til Sarpsborg.

Skal man ta kollektivt er det bare å sjekke mer på vy.no eller entur.no.

Vi tar sikte på at neste supporterbuss er til Lillestrøm borte 16. juli. Mer informasjon kommer seinere.

Vi håper så mange som mulig tar turen til Sarpsborg 2. juli. Før den tid er det bare Haugesund borte 11. juni som er før den kampen, i og med at Vålerenga hjemme 25. juni ble utsatt.

Løsninger for internett er levert av