Nye medlemsfordeler og medlemskort


Publisert

Medlemskort kommer tilbake.

Vi har jobba for å få på plass noen medlemsfordeler i tillegg til dem vi allerede har. Medlemskapet skal ikke være et rabattkort på alt mulig, men ha noen enkle fordeler relatert til fotballen og supporterbiten.

I tillegg til dette vil det igjen komme fysiske medlemskort. Vi veit at dette er noe som har vært savna hos flere, og det vil også være helt nødvendig å ha et medlemskort for å bruke noen av fordelene. Design er mer eller mindre klart og de blir ferdige i løpet av ikke så altfor lang tid.
Vi kommer tilbake til hvordan dere kan hente/få tilsendt medlemskorta.

BLI MEDLEM HER: https://blahvalane.com/blahvalane/bli-medlem/

PS: Vi sender vippskrav når du har sendt inn innmeldingsskjemaet til oss. Man er ikke medlem før man har betalt. Skriv i kommentarfeltet i innmeldingsskjemaet eller gi oss beskjed om du vil betale med bankoverføring eller ikke bruker/ikke har Vipps. Alt ordner seg.

Fordelene vi allerede har

• Billigere sesongkort for voksne på felt D.
1800 kroner for sesongkort som medlem mot 2300 for et vanlig free seating. Kjøp sesongkort på felt D/Blå sone her.

• Billigere bussturer på bortekamp.
Medlemmer får billigere turer når vi arrangerer borteturer. Mot f.eks. Fredrikstad koster turen 450 kroner som medlem mot 700 som ikke-medlem.

• Rabatt på Peppes Pizza i Sandefjord.
Medlemskort må framvises. 

Nye fordeler

• 10 % rabatt i SF-shoppen.
Medlemskort må framvises.

Et medlemskap er også et viktig økonomisk bidrag så vi kan skape en god tribunekultur i Sandefjord.

Ellers er det mye som skal skje innen forhåpentligvis første hjemmekamp. Noe smått, noe stort. Vi tror det kommer til å bli flere populære tiltak hvis alt kan gjennomføres.

Løsninger for internett er levert av