Odd borte 14. april. Må toget avlyses?


Publisert

Avlysning? Ja, du leste riktig. Vi må ha rundt 25 påmeldte til (ca 50 personer totalt) innen søndag 17. mars for at denne turen ikke skal stå i fare for å avlyses.
Jo flere som melder seg på raskt, jo bedre er det.

Etter at vi var 100 stykker på toget til Skien forrige sesong, trodde vi at det skulle bli en grei sak å fylle opp godt med plasser i god tid før kampen. Det viser det seg at det ikke er. Foreløpig er det drøyt 20 påmeldte, det er det samme antallet som den første timen med påmelding i fjor. Å sende avgårde et tog med så få påmeldte er uaktuelt og da må det avlyses. Sånn er det faktisk.

Fredrikstad-turen til sammenligning har nesten dobbelt så mange påmeldte til tross for at den er langt dyrere. Det er bra at interessen der er god. På den turen er det fortsatt syv plasser igjen. Vi gleder oss skikkelig til å dra på tur!

Vi veit det fortsatt er lenge til kamp og at folk kanskje ikke er helt i modus ennå, men vi håper at dere finner modusen for en kort stund så denne turen til Skien ikke avlyses. Det ville vært ganske ille om vi ikke kan arrangere bortetur til vår nærmeste eliteserienabo.
Det er sesongens korteste bortekamp, det var suksess i fjor og vi ønsker å gjenskape det sammen med dere gode supportere. Unge og eldre, gamle travere og nye folk. Alle er velkomne på tur!

Interessen for denne turen burde faktisk bli enda større av at vi ikke spiller hjemmekamp før i runde 4. Vi håper at dere er skikkelig sultne for å dra på kamp og se Guttane slå gjengen fra Telemark.Vy er nødt til å ha et omtrentlig antall påmeldte allerede nå i mars, så vi er nødt til å ha litt forutsigbarhet for hvor stor interessen er. Nærmer vi oss ikke 50 påmeldte innen søndag 17. mars er det risiko for avlysning.

Bli med og støtt SF mot Odd, bli med og bidra til god fotballkultur i Sandefjord. Ta med noen som ikke har vært med på tur før.

Reise- og prisinfo

Alle som har lyst kan samles på Corner Pub i sentrum i noen timer før vi tar toget.

Avreise fra Sandefjord stasjon: Kl. 14:18.
Retur fra Skien stasjon: Kl. 20:09

Blåhval-/Småhval-medlemmer: 199 kroner
Ikke-medlemmer: 299 kroner

Vipps til #803694

Husk at påmelding er bindende.Bli medlem?

Det er alltid billigere borteturer med Blåhvalane hvis man er medlem. Meld deg inn her: https://blahvalane.com/blahvalane/bli-medlem

Løsninger for internett er levert av