Pressemelding SFSK Blåhvalane


Publisert

Sandefjord Fotball Supporterklubb Blåhvalane har valgt å ekskludere og samtidig politianmelde et tidligere sentralt styremedlem for grov økonomisk svindel av supporterklubben. Saken ligger nå hos politiet da styret i SFSK Blåhvalane anser underslaget som har pågått over lengre tid som grovt økonomisk utroskap.
Vi kan ikke si noe om beløpet, men vi kan si at supporterklubben ville vært konkurs om kort tid hvis dette ikke hadde blitt oppdaget. 

På grunn av de menneskelige hensyn i saken, og fordi saken er under politietterforskning, kan vi ikke kommentere mer om saken nå. Supporterklubbens økonomiske situasjon er svært vanskelig. Det kommer stadig inn nye fakturaer og inkassokrav, og supporterklubben har ikke økonomi til å betale. 

Ønsker du som privatperson eller som firma å støtte supporterklubben i en vanskelig periode, så hadde vi satt enormt stor pris på det. Da kan man sende et valgfritt beløp eller melde seg inn i Blåhvalane. Ønsker du å bli medlem, send oss en epost med kontaktinformasjon på styret@blahvalane.com

For å støtte oss:

Vipps: 109004 eller
Kontonummer: 2480 02 20781.
Spleis: https://www.spleis.no/project/328155/description

For kontakt: Leder Marius Lie, telefon 991 01 963

Hilsen styret i Blåhvalane.

Løsninger for internett er levert av