Støtt Guttane i innspurten


Publisert

Nå gjelder det å mobilisere.

I går var det 4905 tilskuere mot Vålerenga, årets høyeste tilskuertall. Av disse var 656 på bortefeltet. Det viser at sandefjordinger klarer å gå på kamp, selv om det ikke alltid virker sånn. Det er sånn vi vil ha det hver gang; å bytte ut de tomme setene med mennesker som bryr seg om klubben og ønsker at det skal være Eliteserie-spill i Sandefjord også framover. 
Hele kampopplevelsen blir med en gang bedre det er mange folk på stadion. Vi oppfordrer alle som var på kampen i går om igjen å vise engasjement og støtte når Hamkam kommer på besøk. Det står om overlevelse i divisjonen. 

Hjemme

Det er syv kamper igjen: fire hjemme og tre borte. Det står mye på spill og det er og blir nok en spennende høst i Sandefjord. Ingen kan klage på at det er begivenhetsfattig å heie på SF, i alle fall.
Vi står igjen med Hamkam, Brann, Rosenborg og Lillestrøm hjemme. Flere attraktive motstandere. Det er mye å se fram til og det er langt fra usannsynlig at vi endelig kan slå Rosenborg og Lillestrøm for første gang på hjemmebane.
Men aller først er Hamkam. Et lag vi har mye å revansjere oss mot etter å ha tapt 3/3 kamper mot dem siden opprykket deres forrige sesong. Ikke minst står det om tre ekstremt viktige poeng. 

Det var veldig mange folk på Blå sone mot Vålerenga, og spesielt gledelig er det at det er mange ungdommer tilstede. Jo flere vi er der, jo bedre trøkk blir det. Kom og bli med på de siste kampene!

KJØP BILLETTER TIL HAMKAM HER

Borte

Borte står vi igjen med Bodø/Glimt, Aalesund og Stabæk. To lange og en kort tur. Det blir satt opp buss til Nadderud og info kommer når det nærmer seg. Det er en tur hvor bussen burde bli stappfull.
Allerede er det flere som skal til både Aalesund og Bodø med overnatting begge steder. 

Vi håper at mange drar på minst en av turene. Bortetur er gøy og faktisk den beste måten å bli kjent med andre supportere på om man er fersk eller ikke kjenner så mange.

Nå gjelder det. Vi er blå!

Løsninger for internett er levert av